Росіяни атакували з дрона автівку у Бериславі: є загибла та поранені

Росіяни атакували з дрона автівку у Бериславі: є загибла та поранені

Російські загарбники вкотре цілеспрямовано атакували цивільне населення у місті Берислав на Херсонщині. У п'ятницю, 13 жовтня, ворог скинув вибухівку з безпілотника на  автомобіль, в кому перебували люди. 

Як повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, в момент в атаки в транспортному засобі знаходилося двоє осіб.

"Через численні ушкодження на місці загинула жінка 34 років. Її 36-річного чоловіка госпіталізували у вкрай важкому стані", - зазначив він. 

Порання в результаті атаки отримали також і і жінка 79 років. Нині вона перебуває у медзакладі, її стан оцінюється як середній. 

В цілому за минулу добу агресор 100 разів відкривав вогонь по Херсонщині. Росіяни гатили по області з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, гранатометів, а також застосовує авіацію та безпілотники. Загалом по мирних містах, селища та селах прилетіло 533 ворожі снаряди. Упродовж 12 жовтня росіяни вбили на Херсонщині двоє людей, ще шістьох - поранили.  

Нагадаємо, російські окупаційні війська 13 жовтня атакували Покровськ на Донеччині. В результаті обстрілу загинула одна людина, ще 13 українців постраждали.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Авдіївка 13 жовтня переживає четверту поспіль добу активних бої та безперестанних штурмів. Ситуація у прифронтовому місті на Донеччині залишається складною, однак Сили оборони України тримають позиції.

 

 

 

 

Головне