Протягом доби рф скинула на Торецьк 13 авіабомб

Протягом доби рф скинула на Торецьк 13 авіабомб

Протягом минулої доби правоохоронці зафіксували 2652 ворожі атаки на прифронтові території та цивільні об'єкти. Особливо інтенсивних ударів зазнав Торецьк. Про це повідомляє Нацполіція.

На місто було скинуто 13 керованих авіабомб типу "КАБ-250". Окрім того, російські війська вели по Торецьку безперервний артилерійський вогонь.

За даними правоохоронців, внаслідок російських обстрілів пошкоджено 83 цивільні об'єкти, включаючи 35 житлових будинків, заклади освіти, підприємства та інфраструктуру.

Найбільше постраждав Торецьк, де після авіаударів та артобстрілів поранено двох мешканців і пошкоджено кілька будівель. У Лимані від авіабомб постраждала одна особа та пошкоджено низку об'єктів. Селидове, Ямпіль, Часів Яр і Сіверськ також зазнали атак, є поранені.

Покровськ і Перше Травня обстріляли ракетами С-300, пошкоджено будівлі та автомобілі. У Роздольному авіаудари призвели до руйнувань житлових будинків і транспортних засобів.

Загалом зафіксовано використання авіабомб, артилерії, ракет та дронів проти цивільних об'єктів.

Нагадаємо, російські війська 20 липня обстріляли правобережжя Херсонської області з артилерії, мінометів, танків та безпілотників. Внаслідок обстрілів шість людей отримали поранення.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на тимчасово окупованих територіях Луганської області спостерігається значний приплив мігрантів з росії. За даними обласної військової адміністрації, за останні два місяці там зареєстрували понад 7 тисяч приїжджих. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор.


 

Головне