Протягом доби на фронті відбулось 67 бойових зіткнень — Генштаб

Протягом доби на фронті відбулось 67 бойових зіткнень — Генштаб

Українські військові продовжують завдавати російським окупантам втрат у живій силі та техніці, виснажують армію рф вздовж усієї лінії фронту.
Про це повідомили у Генштабі ЗСУ ввечері 20 березня.

На Сіверському та Слобожанському напрямках артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 20 населених пунктів.

На Куп'янському напрямку під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 10 населених пунктів.

На Лиманському напрямку ЗСУ відбили 10 атак. Від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали понад 15 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку Сили оборони відбили п'ять атак. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилося близько 10 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку українські військові відбили 11 атак. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 20 населених пунктів.

На Новопавлівському напрямку окупанти за підтримки авіації 18 разів намагалися прорвати оборону українських військ. Під артилерійським та мінометним вогнем опинились близько 20 населених пунктів.

На Оріхівському напрямку росіяни п'ять разів за підтримки авіації атакували позиції Сил оборони. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 15 .

На Херсонському напрямку протягом доби армія рф здійснила три атаки на позиції ЗСУ на лівому березі Дніпра. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 10 населених пунктів, серед них Львове, Тягинка, Іванівка, Новотягинка, Токарівка Херсонської області.

Українська авіація завдала ударів по 10 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки росіян. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Дніпрі відкрився третій в Україні центр рекрутингу для Збройних Сил України. Про це повідомила пресслужба Міноборони.

Кожний бажаючий може звернутися, щоб знайти вакансію на бойові та допоміжні посади.

Головне