Прогноз погоди на 28 липня: де пройдуть дощі

Прогноз погоди на 28 липня: де пройдуть дощі

В Україні у п’ятницю, 28 липня погода буде дощовою та грозовою. Про це повідомили синоптики Укргідрометцентру.

У багатьох регіонах країни буде хмарно з проясненнями. Синоптики прогнозують дощі, грози та місцями шквали - до 15-20 м/с.

“У Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській, Харківській, Сумській областях та в Криму - значні дощі. На заході, у Вінницькій, Житомирській, Київській і в Одеській областях - без опадів”, - йдеться в повідомленні.

Вночі температура повітря становитеме +12-17°. На сході країни ніч буде теплішою - до +21°. Тим часом у західних областях - лише +9-14°. Вдень у більшості регіонів стовпчики термометрів піднімуться до +20-25°. На Одещині повітря прогріється до 30° тепла.

Відомо, що в столиці України буде хмарно з проясненнями. Опадів синоптики не прогнозують.

“Температура повітря в Київській області вночі становитиме +12-17°, а вдень підніметься до +20-26°. У Києві вночі стовпчики термометрів покажуть 13-15° тепла, вдень – +22-24°”, - зазначили в Укргідрометцентрі.

Нагадаємо, що в Україні у четвер, 27 липня, прогнозується дощ у багатьох регіонах, але на сході опади не очікуються. 

Як повідомляв “Ми-Україна” раніше, на південному сході США щонайменше 50 млн людей опинилися під загрозою торнадо та буревіїв. Вони вже вбили одну людину та призвели до поранення ще близько двох десятків громадян у штаті Міссісіпі.

Головне