Прикордонники викрили ухилянта, який сховався під ковдрою у вантажівці

Прикордонники викрили ухилянта, який сховався під ковдрою у вантажівці

Прикордонники 24 жовтня, які працювали на пункті пропуску "Рава-Руська," виявили громадянина України, народженого у 2002 році, який намагався незаконно потрапити до Польщі.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Чоловік намагався ухилитися від проходження прикордонного контролю шляхом таємного пересування в спальному відділенні кабіни вантажного автомобіля, яким керував його батько.

Молодого чоловіка було притягнуто до адміністративної відповідальності згідно з частиною 1 статті 204-1 Кодексу України про адміністративну відповідальність. Також, враховуючи обставини, існує можливість, що він скоїв злочин, який може бути класифікований як порушення згідно із статтею 336 Кримінального кодексу України, а саме "Ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період."

Додатково, дії водія вантажівки, 44-річного громадянина України, можуть бути розглянуті як порушення згідно зі статтею 332 Кримінального кодексу України, а саме "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України."

Інформацію щодо цих можливих злочинів було передано до Національної поліції України для подальшого розслідування.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, попа УПЦ МП засудили до 15 років ув’язнення за шпигунство на користь рф.

Головне