Президент UEFA Чеферін хоче бачити Боснію та Герцеговину на Євро

Президент UEFA Чеферін хоче бачити Боснію та Герцеговину на Євро

Збірна Боснії та Герцеговини з футболу повинна вийти на Євро. Так вважає президент УЄФА Александер Чеферін, пише Sarajevo Times.

Під час візиту до Сербії Чеферін заявив, що хотів би бачити збірну Боснії і Герцеговини, а також і інші збірні балканського регіону, у чемпіонаті Європи з футболу.

"Я радий, що три збірні з регіону близькі до виходу на чемпіонат Європи: Сербія, Хорватія та Словенія. Я хотів би, щоб Боснія і Герцеговина та Північна Македонія також пройшли кваліфікацію, але у них немає шансів. Боснія і Герцеговина виступатиме у плей-оф, але так, як вони грають… Звичайно, я хотів би, щоб якомога більше збірних з регіону вийшли на чемпіонат Європи", - заявив президент УЄФА.

Як відомо, у Сербії Чеферін разом з президентом країни Александром Вучичем відвідав стадіон футбольного клубу "Кралевіца" в Заєчарі, а потім поїхав на матч команди у Лесковац.

"Я дуже радий бачити цю чудову інфраструктуру та бути в тій частині Сербії, де я ніколи раніше не був", - заявив президент УЄФА.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що національна збірна України з футболу зіграє у півфіналі плей-оф відбору до чемпіонату Європи 2024 з Боснією та Герцеговиною. Матч пройде 21 березня 2024 року.

Як повідомляли "Ми-Україна", збірна України внічию зіграла з Італією у відбірковому матчі на Євро-2024 у Леверкузені. Матч закінчився з рахунком 0:0, таким чином не давши українцям пройти до наступного етапу.

Головне