Плетенчук про нічні вибухи в окупованому Криму: Відбувається все так, як має бути

Плетенчук про нічні вибухи в окупованому Криму: Відбувається все так, як має бути

Начальник центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня України Дмитро Плетенчук прокоментував в ефірі "Ми-Україна" вибухи у тимчасово окупованому Криму, які лунали на півострові вночі 30 травня.

"Ми можемо підтвердити лише свої слова, які я вже рік кажу, що військові об'єкти, які знаходяться в тимчасово окупованому Криму, будуть і надалі вибухати", - наголосив Плетенчук.

Водночас він звернув увагу, що на півострові вражаються виключно військові об'єкти. 

"Як ви бачите, незалежно від кількості подібних новин, незалежно від кількості таких повідомлень, фактично жодного разу ми з вами не бачили якихось відео, фото з Криму, де б вони показали постраждалих цивільних, постраждалі цивільні об'єкти - школи, садочки і тому подібне. Ми бачимо, що виникають періодично хлопки та задимлення на тих об'єктах, які росіяни показати не можуть. Отже відбувається все так, як має бути", - зазначив начальник центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня.

Як повідомляли "Ми-Україна", українські військові змогли вразити центр зв'язку армії рф під час атаки на Крим у ніч проти 24 травня. Удар було завдано ракетами ATACMS, які влучили по військовому об'єкту прикордонної служби ФСБ під Алуштою в районі селища Семидвір'я.

 
 

Головне