Павлюк: росія може завдати поразки за допомогою самих українців через їхнє ставлення до ТЦК

Павлюк: росія може завдати поразки за допомогою самих українців через їхнє ставлення до ТЦК

російська федерація може завдати поразки за допомогою самих українців через їхнє ставлення до ТЦК. Про це на своїй сторінці Facebook повідомив командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

Він наголосив, що вищий пілотаж мистецтва війни - це “зруйнувати замисли ворога і завдати йому поразки, не застосовуючи свого війська в бою”. 

Павлюк заявив, що через дії українців перетворилися на зброю рф, яка не полишають свого прагнення знищити Україну.

"Згадаймо, що у нас писали й поширювали в соцмережах два роки тому і порівняймо з тим, що зараз. Від черг до ТЦК і мемів “як служити — то всі хворі, а як воювати — то всі здорові”, ми дійшли до цькування військових з ТЦК та моральної підтримки ухиляння від захисту України", - зазначив він.

Павлюк наголосив, що два роки тому не маючи й десятої долі сьогоднішніх засобів ППО, озброєнь та досвіду повномасштабної війни, всі чудово розуміли, як важливо зірвати мобілізацію в рф.

"З тодішньої єдності та згуртованості наш простір новин та обговорень так скотився (а точніше, оскотинився!) не без допомоги наших чудових блогерів та вільних медіа. В стрічках новин безліч репортажів про "нещасних потопельників у Тисі" чи загони "бойових гуцулів", - підсумував командувач Сухопутних військ.

Крім того, від наголосив про ставлення гродян України до військовослужбовців ТЦК.

"Сьогодні ТЦК та їх роти охорони в більшості укомплектовані військовослужбовцями, що втратили здоров'я на війні та визнані непридатними до проходження служби в бойових частинах. Як дійшло до того, що до цих людей, які пройшли пекло, стало прийнятним ставитись як до ворогів і називати "людоловами"? Чому в усіх матеріалах про "неправомірні дії ТЦК" свідомо упускається найголовніший акцент: неправомірною передусім є відмова чоловіків від свого конституційного обовʼязку — захисту України?" - додав Павлюк.

Нагадаємо, що у чоловіка, який намагався скоїти самогубство у Хустському ТЦК, виявили препарат "Гідазепам", який використовують як транквілізатор при невротичних, психопатичних астеніях

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Дніпрі відкрився третій в Україні центр рекрутингу для Збройних Сил України

Головне