Остаточні наслідки обстрілу Краматорська - три людини загинули і двоє поранені

Остаточні наслідки обстрілу Краматорська - три людини загинули і двоє поранені

У Донецькій обласній військовій адміністрації підбили остаточні наслідки обстрілу Краматорська, який ворог здійснив ввечері у суботу, 17 лютого. Через атаку три людини загинули і двоє були поранені.

Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін у своєму Telegram-каналі. За його словами, минулої ночі російські окупанти випустили по Краматорську три ракети Х-22, внаслідок чого загинули дві жінки 45 і 74 років, а також чоловік віком 23 роки.

Крім того, через атаку два будинки було повністю зруйновано, а пошкоджено - ще 137 будинків. Крім приватного сектору, росіяни пошкодили також промислові будівлі.

"Цей цинічний злочин росіян вкотре доводить: на Донеччині не залишилися абсолютно безпечних місць", - йдеться в дописі очільника ОВА.

Вадим Філашкін також закликав мешканців регіону бути відповідальними та евакуюйтесь з небезпечних населених пунктів своєчасно.

Нагадаємо, у Національній поліції показали відео з бодікамер патрульних з першими хвилинами після обстрілу Краматорська на Донеччині 17 лютого. На відео видно, як співробітники поліції намагаються врятувати людей з-під завалів разом зі спеціальними службами та місцевими мешканцями.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо неодноразово обстріляло Нікопольський район протягом 18 лютого. Окупанти поранили чоловіка та зруйнували кілька житлових будинків. У неділю вранці росіяни вгатили по Мирівській громаді. Всього окупанти випустили з десяток артснарядів. Вже вдень росіяни атакували Нікопольщину дронами-камікадзе.

Головне