Орбан привітав Путіна з "перемогою" на виборах

Орбан привітав Путіна з

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан привітав Володимира Путіна з "перемогою" на виборах. Про це заявив речник прем'єра Берталан Хавасі, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

У своєму листі адресованому російському диктатору прем'єр-міністр висловив радість, що співпраця Угорщини та росії ґрунтується на взаємній повазі, що "дозволяє обговорювати важливі питання навіть у нинішній, дуже складній геополітичній ситуації".

Орбан наголосив, що Угорщина бачить досягнення миру у війні лише шляхом діалогу.

"Угорщина на боці миру. Ми переконані, що збереження діалогу є фундаментальною умовою якнайшвидшого встановлення миру. Угорщина готова нарощувати співпрацю з рф в сферах, не обмежених міжнародним правом", - зазначи він.

Нагадаємо, що угорський прем'єр Віктор Орбан заявив про свою готовність йти маршем до центру Європейського Союзу та "окупувати" Брюссель заради того, щоб "захистити свободу та суверенітет Угорщини". На цьому він наголосив у промові, з якої виступав на заході, присвяченому річниці угорського повстання 1848 року.

Як повідомляв телеканал "Ми-Україна", прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан провів зустріч з майбутнім кандидатом на президентських виборах США від республіканців Дональдом Трампом в американському штаті Флорида.

Головне