Олену Шуляк переобрали головою партії "Слуга народу"

Олену Шуляк переобрали головою партії

Олену Шуляк переобрали головою партії "Слуга народу". Про це повідомляє пресслужбам партії.

"14 грудня під час з’їзду політичної партії “Слуга Народу” члени політсили своїм голосуванням продовжили повноваження Олени Шуляк, яка з листопада 2021-го року обіймала посаду голови партії", — йдеться у повідомленні.

Шуляк була єдиною кандидаткою на посаду голови. Повноваження Шуляк, яка є депутатом Верховної Ради України, а також головою парламентського Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування продовжили на термін у наступні два роки.

Народна депутатка займала цю посаду з листопада 2021 року. Повноваження Шуляк продовжили на два роки.

Нагадаємо, Влада Миколаївської області вже видала накази про мобілізацію, тож найближчим часом в регіоні почнуться перевірки і будуть ловити ухилянтів. Про це розповів очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім в інтерв'ю "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, у мережі останніми днями стали з'являтись відео, на яких представники Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) приходять у тренажерні зали Києва, Дніпра, Ужгорода, Мукачево, Хуста та вручають повістки як тренерам закладів, так і їхнім відвідувачам.

 

Головне