Окупанти обстріляли Краматорськ: є жертви

Окупанти обстріляли Краматорськ: є жертви

Російські окупаційні війська обстріляли Краматорськ Донецької області касетними боєприпасами. Внаслідок цієї атаки двоє людей загинули, є поранені.

Проо це заявив голова обласної військової адміністрації Донецької області Павло Кириленко у своєму Telegram-каналі.

"Щонайменше двоє людей загинули і п'ятеро поранені - наслідок обстрілу Краматорська. Це - оперативні дані на 17:15. Росіяни обстріляли місто касетними боєприпасами, влучили в парк Бернацького та ритуальну службу", - написав Кириленко у соцмережі.

За його словами, внаслідок атаки пошкоджено близько 10 житлових будинків та кілька автомобілів. Кириленко також наголосив, що російські окупанти б'ють по місту цілодобово.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, керівниця прес-центру сил охорони та оборони ОК “Південь” Наталія Гуменюк розповіла, що у районі Нової Каховки Збройні сили України знищили ворожу РСЗВ, з якого окупанти обстрілювали мирне населення.

Крім того, у ніч проти 18 березня в низці українських областей оголосили повітряну тривогу. Місцевих мешканців регіонів попереджають про загрозу атаки ворожих дронів-камікадзе “Shahed-136”. Невдовзі в обласній віськовій адміністрації Київщини також зазначили, що по ворожим цілям працює протиповітряна оборона. Там також закликали не розповсюджувати в мережі фото, відео та іншу інформацію про роботу ППО. Про те, що в українських регіонах збивають дрони-камікадзе, повідомив також Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак.

Напередодні російські окупаційні війська завдали ударів по місту Краматорськ Донецької області. Зокрема, снаряди влучили в багатоквартирні будинки. За його словами, російські окупанти вдарили ракетою по центру міста. За оперативною інформацією, російські снаряди пошкодили шість багатоповерхівок.

Головне