Окупанти завдали ударів по 17 населених пунктах Харківщини

Окупанти завдали ударів по 17 населених пунктах Харківщини

Минулої доби, 6 листопада, війська рф завдавали артилерійських та мінометних ударів по цивільній інфраструктурі прикордонних населених пунктів Ізюмського, Чугуївського, Харківського, Богодухівського, Куп’янського районів Харківської області.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 17 населених пунктів Харківщини.

Як зауважив голова ОВА, близько 16-ї години загарбники обстріляли Куп’янськ-Вузловий Куп’янського району. Зруйнований будинок.

О 19:25 надійшла інформація про обстріл Вовчанська Чугуївського району. За словами Синєгубова, за добу постраждалих від ворожих обстрілів не зафіксовано.

На Куп’янському напрямку росіяни здійснили безуспішні штурмові дії в околицях Синьківки та Іванівки, де українські захисники відбили близько 12 атак.

Як писали "Ми-Україна" раніше, протягом ночі 7 листопада російсько-окупаційні війська тричі завдали ударів з важкої артилерії по території Нікопольського району Дніпропетровської області. 

У місті пошкоджень зазнав храм. Також понівечені 7 приватних будинків, господарська споруда й два авто. А ще — лінія електропередач та газогони. 

Окрім того, під удар потрапили Марганецька та Червоногригорівська громади. Там, за даними Лисака, ніхто не постраждав.

Головне