У Нікополі росіяни пошкодили храм, уночі по району тричі били з важкої артилерії

У Нікополі росіяни пошкодили храм, уночі по району тричі били з важкої артилерії

Протягом ночі 7 листопада російсько-окупаційні війська тричі завдали ударів з важкої артилерії по території Нікопольського району Дніпропетровської області. Про це повідомив керівник обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

У Нікополі внаслідок обстрілів постраждав 56-річний чоловік. 

У місті пошкоджень зазнав храм. Також понівечені 7 приватних будинків, господарська споруда й два авто. А ще — лінія електропередач та газогони. 

Окрім того, під удар потрапили Марганецька та Червоногригорівська громади. Там, за даними Лисака, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, війська рф за добу випустили по Херсонщині 558 снарядів із різного озброєння, шестеро людей зазнали поранень.

"За минулу добу противник здійснив 84 обстріли, випустивши 558 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА, ЗУ-23-2 та авіації. По місту Херсон ворог випустив 27 снарядів", -зазначив він.

За словами очільника ОВА, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів, медичний заклад у Херсоні, підприємство харчової промисловості у Херсонському районі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, минулої доби, 6 листопада, загальні бойові втрати ворога у війні проти України збільшились на ще 890 загарбників. Наші оборонці за учорашній день також знищили п'ять танки, 16 бойових броньованих машин, 21 артилерійську систему, два РСЗВ та три дрони.

Таким чином від початку повномасштабної війни рф в Україні окупаційне військо втратило майже 306,9 тис. військовослужбовців.

Головне