Окупанти вдарили по автостоянці у Херсоні: двоє загиблих (фото)

Окупанти вдарили по автостоянці у Херсоні: двоє загиблих (фото)

У понеділок, 20 листопада, російські війська атакували автостоянку у Херсоні. В результаті двоє людей загинули, одна постраждала.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у Telegram.

На жаль, подія призвела до загибелі двох водіїв та поранення ще одної особи. Прокудін також вказав, що внаслідок ворожого удару пошкоджено автомобілі та житловий будинок.

160313_main.jpg (160 KB)

160314_main.jpg (245 KB)

Протягом останньої доби територію Херсонської області обстріляли російські війська 51 раз, використовуючи різноманітне озброєння, таке як міномети, артилерія, системи "Град", танки, С-60, РПГ, безпілотники та авіація. В місті Херсон було випущено 30 снарядів. Внаслідок цих атак постраждали шість осіб, включаючи дитину.

Нагадаємо, в ISW пояснили, як погода гальмує бойові дії в Україні

Українські сили продовжують ставити опір російській армії біля Авдіївки, утримуючи ініціативу на півдні країни. Втім, темп бойових дій уповільнюється через дощову погоду.

Погані погодні умови ускладнюють застосування бронетехніки в західній частині Запорізької області, але українські війська продовжують атакувати російські позиції, використовуючи піхотні підрозділи.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російські окупанти вивели свої кораблі з Чорного та Азовського морів. На бойовому чергуванні ворожих суден знову немає. 

Головне