Окупанти вчергове атакували Дніпропетровщину, є постраждалі

Окупанти вчергове атакували Дніпропетровщину, є постраждалі

Російські загарбники вчергове атакували Нікопольський район Дніпропетровської області, в результаті постраждав чоловік.  Про це у Telegram-каналі повідомив очільник районної військової адміністрації Євген Євтушенко.

Відомо, що протягом дня противник застосував 9 FPV-дронів і завдав чотирьох ударів зі ствольної артилерії.

За словами Євтушенка, під ворожий обстріл попав Нікополь та населені пункти Покровської сільської та Марганецької громад.

"Під час ранкового артилерійського обстрілу Нікополя травмовано мешканця Покровської сільської громади, чоловік 1996 року народження отримав медичну допомогу, лікуватиметься амбулаторно", - зазначив очільник РВА.

Варто зазначити, що внаслідок російської агресії пошкоджено 11 приватних будинків, дві господарські споруди, магазин, два гаражі, дев'ять автомобілів, а також лінії газо- та електромережі.

Нагадаємо, що російське окупаційне військо цілеспрямовано обстріляли автомобіль із цивільними у Херсонській області, в результаті ворожох атаки постраждали двоє людей.

Як повідомляв телеканал "Ми-Україна", російське окупаційне військо протягом ночі та вранці обстріляло шість громад Сумщини. Всього у регіоні було зафіксовано близько 16 обстрілів прикордонних територій та 65 вибухів.

Головне