Окупанти скинули три КАБи на Костянтинівку: одна людина загинула, є поранені

Окупанти скинули три КАБи на Костянтинівку: одна людина загинула, є поранені

російські війська здійснили черговий напад на цивільне населення Донеччини. Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Окупанти скинули три керовані авіабомби (КАБи) на місто Костянтинівка.

Внаслідок цієї атаки загинула одна людина, ще двоє отримали поранення. Крім людських жертв, ворожий удар спричинив значні руйнування міської інфраструктури.

Зокрема, пошкоджено дві багатоповерхові житлові будівлі, адміністративну будівлю, магазин, кав'ярню, банківське відділення, поштове відділення, лінію електропередачі.

"1 людина загинула і 2 поранені – такі попередні наслідки ударів по Костянтинівці. Сьогодні вдень росіяни скинули на місто три керовані авіабомби", - повідомив Філашкін.

На місці трагедії працюють представники місцевої влади та відповідні аварійні служби. Вони займаються ліквідацією наслідків обстрілу та наданням допомоги постраждалим.

Ця атака є черговим свідченням того, що російські окупанти продовжують грубо порушувати норми міжнародного гуманітарного права, цілеспрямовано атакуючи цивільні об'єкти та мирне населення України.

Нагадаємо, до Кременчуцького райуправління поліції надійшло повідомлення про стрілянину по котах у одній з багатоповерхівок міста. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Полтавській області.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Харківщині російські загарбники будують підземні логістичні маршрути, щоб наблизитись до позицій українських захисників. Про це розповів представник пресслужби бригади НГУ "Хартія" Володимир Дегтярьов.

Головне