Окупанти обстріляли Донеччину: один загиблий та дев'ять поранених

Окупанти обстріляли Донеччину: один загиблий та дев'ять поранених

Російські окупаційні війська вдень у четвер, 22 лютого, обстріляли Донецьку область, село Костянтинопольське Курахівської громади. Внаслідок цього одна особа загинула та ще дев'ятеро були поранені.

Про це повідомив глава Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у своєму Telegram-каналі. За його словами, серед поранених було четверо підлітків: 12, 14, 15 і 16 років. Усім пораненим була надана необхідна медична допомога.

Подробиць щодо особи жертви Філашкін не повідомив.

Він зазначив, що ворожу атаку по Костянтинопільському росіяни здійснювали з "Ураганів". Наразі відомо, що 13 снарядів влучили по території населеного пункту. Крім того, було пошкоджено досить багато будинків місцевих. Зараз триває огляд території та встановлюються точні наслідки обстрілу.

Нагадаємо, військовослужбовці рф у ніч з 20 на 21 лютого здійснила дронову атаку на Добропілля Покровського району Донецької області. Ворог скерував по місту два дрони-камікадзе, цілив по житловому масиву. Внаслідок атаки є травмовані. Одну з жінок госпіталізували, іншій - надали допомогу на місці.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо вночі 21 лютого атакувало мирні українські міста дронами-камікадзе. Для завдання ураження ворог використав боєприпаси типу С-300, Х-59, Х-22 та "шахеди". Українські захисники неба збили Х-59 та 13 "шахедів". Ракету було знищено над Полтавщиною, дрони у Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій та Донецькій областях України. 

Головне