Один підрозділ ССО за день ліквідував 13 окупантів і 6 одиниць техніки

Один підрозділ ССО за день ліквідував 13 окупантів і 6 одиниць техніки

Один підрозділ Сил спеціальних операцій ЗСУ протягом доби знищив 25 окупантів та 6 одиниць техніки. Про це повідомляє командування ССО ЗСУ.

Так, за допомогою FPV-дронів бійці уразили 2 танки, ТОС-1А "Сонцепьок" та 3 ББМ. Крім того, знищено 13 та поранено 12 окупантів.

"Це був дуже важкий день, і водночас – продуктивний, я не полишав пульт довше як на пару хвилин", - зазначив оператор 8 полку ССО.

У зоні відповідальності 8-го полку ССО під час розвідки бійці виявили техніку та живу силу противника. Спецпризначенці завдали серію ударів FPV дронами.

Нагадаємо, за останні два дні в рф було пошкоджено об'єкти, що становлять понад 10% нафтопереробних потужностей. Про це повідомило видання Bloomberg.

Про це повідомило видання Bloomberg, яке основну увагу звернуло на удари по Рязанському нафтопереробному заводу. Це підприємство розташоване в 200 кілометрах від Москви і до атаки забезпечувало росію 17,1 мільйонів тонн на рік.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Рівненщині продовжують зводити нові укріплення. В ОВА показали, як вони виглядають.

Прогрес в облаштуванні нових оборонних рубежів показав голова Рівненської ОВА Олександр Коваль. Також він зазначив, що всі роботи проводяться у координації з військовими.

Головне