Очільник МВС разом з очільником ДПСУ приїхав на Харківщину

Очільник МВС разом з очільником ДПСУ приїхав на Харківщину

Очільник МВС України Ігор Клименко та очільник ДПСУ Сергій Дейнеко відвідали позиції бійців бригади "Сталевий кордон" Гвардії наступу на Харківщині. Про це Клименко повідомив в своєму Telegram-каналі.

За його словами, українські захисники щодня продовжують знищувати безпілотники ворога.

"Підступний ворог усе частіше використовує безпілотники. Як для розвідки, так і для нанесення точкових ударів. Бійці "Сталевого кордону" щодня садять або подавляють роботу російських пташок", - зазначив голова МВС.

Клименко наголосив, що деякі дрони окупантів - виготовлені лише кілька місяців тому.

Варто зауважити, що придатні дрони прикордонники повертають до росіян, але вже з подарунками.

"Воїни бригади протидіють ворожим ДРГ та постійно відбивають атаки противника на передовій. На озброєнні підрозділ має потужні вогневі засоби. Тож за високі досягнення воїнів-прикордонників відзначили нагородами", – додав очільник МВС України.

Нагадаємо, що Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний зустрівся з командувачами напрямків та командирами бригад на Донеччині, Херсонщині та Запоріжжі

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, міністр оборони Рустем Умєров разом із Головнокомандувачем Збройних Сил України генералом Валерієм Залужним відвідали позиції Сил оборони в районі Куп'янська

Головне