Нью-Йорк затоплює: влада ввела надзвичайний стан

Нью-Йорк затоплює: влада ввела надзвичайний стан

Американське місто Нью-Йорк затоплює через сильну зливу. Влада у п'ятницю, 29 вересня, була змушена ввести надзвичайний стан. Через зливу була порушена робота метро та затоплено підвали, а також затримані рейси в аеропортах.

Про це повідомляє CNN. Як зазначається, лише за три години вранці в п’ятницю над Брукліном випала місячна норма.

Губернатор штату Нью-Йорк Кеті Гокул оголосила надзвичайний стан у Нью-Йорку, Лонг-Айленді та долині Гудзон, оскільки проливний дощ затопив дороги, підвали та метро. Крім того, погода змусила закрити термінал міжнародного аеропорту Ла-Гуардія через збільшення затримок рейсів.

"Дуже складна погода. Це небезпечно для життя. І я хочу, щоб усі жителі Нью-Йорка прислухалися до цього попередження, щоб ми могли захистити їх", - заявила Кеті Гокул.

Вранці мільйони жителів Нью-Йорка отримали сповіщення від метеослужби про "небезпечну та загрозливу для життя ситуацію" зі значним ризиком збитків від раптової повені.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, американський Нью-Йорк у липні заполонила тля. Місцеві жителі публікують відео, на яких видно хмари крихітних комах на вулицях міста.

Головне