Нічого святого: окупанти у Великодню ніч зруйнували церкву у Запорізькій області

Нічого святого: окупанти у Великодню ніч зруйнували церкву у Запорізькій області

Російські окупанти у ніч проти 16 квітня завдали масований удар по Запоріжчині. У результаті обстрілу постраждала церква у Комишувасі. Про це повідомили у прес-центрі Запорізької ОВА.

На момент обстрілу у церкві Великодню службу не проводили, тому постраждалих немає. Однак через обстріл були зруйновані будівлі, розташовані поруч.

Крім того росіяни вночі поцілили в зелену зону Запоріжжя. Фахівці зараз намагаються встановити пошкодження від вибухової хвилі. 

Також було вночі обстріляно і Миколаївщину.

"Було чутно близько десятка вибухів. Поки з'ясовуємо подробиці, офіційна інформація буде пізніше. Попередньо без постраждалих", - повідомив голова Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта.

Згодом він додав, що у результаті нічних обстрілів у селі Павлівка загинули двоє осіб.

"На жаль, внаслідок нічних обстрілів є двоє загиблих із с. Павлівка. Немає слів, щоб висловити ті біль та злість, що зараз переповнюють мене та жителів нашої громади. Щирі співчуття рідним та близьким. Важка втрата для усіх нас, - додав Кухта.

Як повідомляли "Ми-Україна", окупанти протягом доби здійснили 28 авіаційних та шість ракетних ударів, 38 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військових.

Головне