На заблокованих пунктах пропуску з Польщею зменшилась кількість вантажівок

На заблокованих пунктах пропуску з Польщею зменшилась кількість вантажівок

Польські протестувальники продовжують блокування руху вантажівок у трьох пунктах пропуску: "Ягодин", "Угринів", "Рава-Руська". Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко, інформує УНН.

За його словами, на українсько-польському кордоні перебуває понад 400 вантажівок.

"Довгий час взагалі не пропускалися машини у напрямку Ягодина та Рави-Руської у бік Польщі. Надалі зазначалося, що там пропускатимуть порожні вантажівки в невеликій кількості, але це все одно по різному щодня. Станом на ранок у чергах на цих трьох напрямках перебуває близько 450 вантажівок, з яких - 230 у напрямку пункту пропуску Ягодин", - зазначив Демченко.

Речник ДПСУ наголосив, що протягом минулої доби фермери не пропустили жодної вантажівки через пункт пропуску "Рава-Руська". Через пункт пропуску "Ягодин" – лише сім вантажівок, через "Угринів" – 11.

Нагадаємо, що аграрії у Польщі продовжують перешкоджати перетину кордону на трьох напрямках - "Рава-Руська", "Ягодин" та "Угринів".

Як писав "Ми-Україна" раніше, державна прикордонна служба України попередила громадян про черги на кордоні з Польщею перед Великоднем.

Головне