На війні загинув майстер спорту з пауерліфтингу, чемпіон України та Європи Андрій Мазанович

На війні загинув майстер спорту з пауерліфтингу, чемпіон України та Європи Андрій Мазанович

Загинув майстер спорту з пауерліфтингу, чемпіон України та Європи Андрій Мазанович, який із перших днів великої війни пішов воювати. Про це повідомляють на сторінці Вишнівецької територіальної громади.

“Кременецька громада повідомила про втрату військовослужбовця, молодшого сержанта, командира другого відділення другої стрілецької роти, Мазановича Андрія Володимировича”, — йдеться в повідомленні.

Андрій став на захист України з початком повномасштабного вторгнення - він добровільно пішов у військо.

"Андрій був життєрадісним, хотів розвивати улюблений вид спорту, ростити і виховувати сина, для якого був беззаперечним авторитетом і героєм", - розповіли в громаді.

У 2022 році, коли розпочалося повномасштабне вторгнення, Андрій без вагань вступив до лав Збройних Сил України. Незабаром він опинився на передовій, захищаючи країну.

До війни Андрій був відомим спортсменом - майстром спорту з пауерліфтингу, здобував перемоги на чемпіонатах України та Європи. 

У загиблого залишився син.

Нагадаємо, в Україні 21 липня очікується мінлива хмарність. На більшій частині західних областей, включаючи Вінниччину, можливі короткочасні дощі та грози, а в Закарпатті вдень прогнозуються значні опади. В інших регіонах країни без опадів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, поліція затримала у Львові двох чоловіків, які палили автомобілі військових на замовлення. Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

Головне