На Сумщині зросла кількість постраждалих поліцейських через повторний обстріл рф

На Сумщині зросла кількість постраждалих поліцейських через повторний обстріл рф

Кількість постраждалих поліцейських внаслідок повторного обстрілу російських сил у Сумській області збільшилася до шести осіб. Два поліцейських загинули.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції України у Telegram.

Російські окупанти здійснили напад у момент, коли група слідчих проводила огляд місця події та фіксувала наслідки обстрілів, що відбулися напередодні у селі Хотінь Сумського району. Унаслідок повторного обстрілу загинули двоє поліцейських, ще шестеро перебувають у лікарні.

У поліції назвали імена двох поліцейських, які загинули внаслідок російського обстрілу:

  • Підполковниця поліції Новік Оксана Володимирівна, керівник відділу розслідування злочинів, скоєних у умовах збройного конфлікту, слідчого управління ГУНП у Сумській області, отримала непереносимі травми;
  • підполковник поліції Юрко Олег Миколайович, заступник начальника відділення поліції № 4 (м. Суми) Сумського районного управління поліції – начальник слідчого відділення.

Поліція висловила співчуття рідним та близьким загиблих і зазначила, що це невідновна втрата для всієї поліцейської родини.

Нагадаємо, 26 лютого російське окупаційне військо здійснило авіаудар по території Сумщини. Ця ворожа атака призвела до загибелі двох осіб, а також спричинила значні руйнування.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, росіяни перебувають на завершальному етапі прокладання залізниці, яка б з'єднала окупований Маріуполь з російським Ростовом-на-Дону.

Головне