На Херсонщині ворожий боєприпас влучив в автомобіль: є загиблі

На Херсонщині ворожий боєприпас влучив в автомобіль: є загиблі

На трасі Мар‘янське-Берислав, що в Херсонській області, у четвер, 8 лютого, ворожий боєприпас влучив в цивільний автомобіль. Внаслідок цього він спалахнув.

Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій у Telegram-каналі. Як зазначається, під час ліквідації палаючого автомобіля на трасі було виявлено тіла двох людей.

За попередньою інформацією, як пише пресслужба ДСНС, ймовірно, автомобіль загорівся через влучання російського боєприпасу.

У Херсонській обласній прокуратурі також повідомили, що також одна особа була травмована. Наразі розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

У прокуратурі розповіли, що близько 16:00 у четвер, 8 лютого, на автодорозі неподалік Берислава правоохоронці виявили палаючий автомобіль. За іншою версією, в авто влучив дрон-камікадзе.

Нагадаємо, російське окупаційне військо вдень 8 лютого запустило дві ракети по місту Авдіївка в Донецькій області. Ця атака призвела до смерті однієї  72-річної жінки. Також пошкоджено два будинки. У місті досі залишається понад 900 мешканців.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, вночі та вранці 7 лютого Україна знову стала мішенню масованої ракетної атаки росіян. Зафіксовані обстріли й у Львівській області - у Дрогобичі є влучання у промисловий об'єкт, внаслідок чого була зруйнована будівля. Повітряні сили ЗСУ також збили одну ракету у Стрийському районі Львівщини.

Головне