На Донеччині понад 130 шахтарів були заблоковані під землею через обстріл рф

На Донеччині понад 130 шахтарів були заблоковані під землею через обстріл рф

Унаслідок ворожої атаки в Донецькій області знеструмлювалася одна з шахт, щонайменше 131 працівник був заблокований під землею. Про це повідомила пресслужба Міненерго.

"Сьогодні вночі на Донеччині під час обстрілу було пошкоджено повітряну лінію, знеструмлювалась одна з шахт. На той момент під землею перебувала 131 людина - усіх вивели на поверхню. Впродовж кількох годин підприємство заживили", - йдеться у повідомленні.

На Запоріжжі через ворожі обстріли залишаються знеструмленими 3730 абонентів у 50 населених пунктах.

У Сумській області внаслідок ворожих обстрілів знеструмлено 118 абонентів у двох населених пунктах.

На Харківщині через мережеві обмеження продовжують застосовуватися графіки відключень споживачів, знеструмленими залишилися 18,6 тисячі точок обліку.

Нагадаємо, окупанти обстрілюють цивільне населення Вовчанська Харківської області, є загиблий та поранена. Про це повідомив глава Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти атакували Одещину балістикою вранці 20 квітня. Про це повідомив керівник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Спочатку росіяни атакували Одещину двома ракетами Х-59, а потім  застосували балістику. Внаслідок атаки балістики було ушкоджено обʼєкт інфраструктури. Інформації про постраждалих поки немає.

Головне