Міноборони уклало угоду про співпрацю з Work ua

Міноборони уклало угоду про співпрацю з Work ua

Міністерство оборони України уклало угоду про співпрацю з Work ua, яка стосується рекрутингу до лав Збройних сил України.

Про це повідомила пресслужба оборонного відомства. Як зазначається, угода була підписана заступницею міністра оборони України Наталією Калмиковою та співзасновником та СЕО Work.ua Артуром Міхно.

За словами Калмикової, система сучасного підбору кадрів для Збройних Сил України має почати свою роботу якнайшвидше. При цьому армії необхідні спеціалісти різних напрямків, а охочі працевлаштуватися повинні добре знати, в яку частину і на яку спеціальність вони потраплять. Таким чином Work ua буде надавати послуги в інтересах Збройних сил України на безоплатній основі.

Співзасновник компанії зазначив, що Work ua може запропонувати свої послуги для "системного підходу щодо залучення військовозобов’язаних до лав Збройних Сил". Міхно підкреслив, що війська потребують багато людей, які мають і цивільні спеціальності. Серед них - водії, слюсарі, газозварники та будівельники. Така співпраця надасть змогу ефективніше знаходити кадри з потрібними спеціальностями, які також мають досвід.

Це вже друга угода з рекрутинговою компанією.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, в Офісі президента наголосили на необхідності відкрито говорити із суспільством на складні питання, включно з мобілізацією. Як зауважив в ефірі "Ми-Україна" радник начальника Офісу президента Михайло Подоляк, прозорість спілкування між інституціями держави та людьми є ключовим моментом для спроможності проговорювання найскладніших моментів та уникнення хейту.

Головне