Медики ЗСУ затрофеїли танк-сарай разом з екіпажем (відео)

Медики ЗСУ затрофеїли танк-сарай разом з екіпажем (відео)

На Донецькому напрямку медики 244 батальйону територіальної оборони 112-ї окремої бригади ЗСУ взяли у полон механіка-водія російського танку “Сарай”.

Про це повідомили у 112 окремій бригаді Сил територіальної оборони ЗСУ.  

Цей танк, який 17 червня розлетівся мережею як “танк-сарай”, насправді виявився лише бронетранспортером для перевезення особового складу, адже гармата в ньому не працювала.

“Блукаючи вночі в районі Кліщіївки він побачив М113(«Мку») з 5 окрема штурмова Київська бригада, які допомагали евакгрупі медиків нашої бригади і подумавши, що то свої - став їхати за нею”, - йдеться у повідомленні.

Українські медики, здивовані появою ворожого танка, сховались у посадці. Коли ж танк під'їхав ближче, з нього вийшов механік-водій на ім'я Толік, щоб запитати дорогу до Кліщіївки. Саме в цей момент його й полонили українські бійці.

Пізніше, вранці, повз місце бою проїжджали бійці 22-ї окремої механізованої бригади. Вони помітили кинутий танк та захопили його разом з рештою екіпажу, які сховалися всередині.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти на фронті моляться українською мовою перед дронами, лише щоб потрапити у полон.

Головне