Лисиця: Ані Лорак не досить адекватно сприймає реальність

Лисиця: Ані Лорак не досить адекватно сприймає реальність

Українська співачка Ані Лорак, яка вже довгий час виступає на росії та не згадує про свою Батьківщину, не досить адекватно сприймає реальність. Таку думку висловив продюсер Вадим Лисиця під час ефіру YouTube ютуб-каналі "Ми-Україна".

"Все ж таки вона відрізнялася від інших українських артистів, які, ну на мій погляд, вони зрадили свій народ. І тоді ще (у 2014 році, - ред.) я побачив, що в неї таке ставлення, досить легковажне. Тобто вона не точно розуміла, що саме відбувається", - розповів Лисиця.

При цьому він додав, що у Лорак ніколи не було "пунктика" щодо повернення в Україну після 2014 році, тобто коли вона перебралася в рф.

"Вона ніколи не мала бажання повернутися в Україну. У неї не було такого "пунктика", як у Лободи, яка постійно намагалася, все ж таки, повернутися. Коли почалася повномасштабна агресії, вона зробила свій вибір - приїхала і щось тут робить, і досить успішно", - наголосив продюсер. - В Ані Лорак такого не було і мене це відштовхувало.

Також він розповів, що знає Ані Лорак дуже давно і неодноразово з нею працював.

"Я з нею працював як музичний продюсер, це було три чи чотири епізоди. Але то було ще до війни", - зазначив Лисиця.

Як повідомляли "Ми-Україна", у росії написали донос у генеральну прокуратуру на співачку Аллу Пугачову через її позицію щодо України. 

Головне