Ліквідували двох співробітників ФСБ: у РДК розповіли про черговий візит на Брянщину

Ліквідували двох співробітників ФСБ: у РДК розповіли про черговий візит на Брянщину

Воїни Російського добровольчого корпусу (РДК) заявили про новий рейд у Брянську область, в ході якого було ліквідовано щонайменше двох працівників ФСБ рф.

У РДК також висміяли оприлюднені раніше заяви керівництва Брянщини про нібито успішне відбиття атаки "української ДРГ". Так, місцевий губернатор Олександр Богомаза розповів, що співробітники прикордонної служби ФСБ разом із підрозділами Міноборони рф запобігли спробі проникнення українських диверсантів у Севський район області. 

"На місці боєзіткнення виявлено кинуті диверсантами озброєння і боєприпаси, в тому числі іноземного виробництва", — написав він.

Своєю чергою, усе вище вказане РДК спростував.

"Успішне відбиття атаки українських ДРГ" не було б таким успішним, якби як мінімум двоє співробітників відомства не розлучилися з життям. Можливо, їм варто було працювати у відділі боротьби з репостами (у ФСБ такий точно є). До речі, ви знову переплутали: ваших хлопчиків/конторських мужиків розклали не укроДРГ, а бійці Російського Добровольчого Корпусу", - йдеться у повідомленні.

Telegram-канал Baza до цього писав про спробу прориву в Брянську область 4 вересня, у якій брали участь від 15 до 30 диверсантів. Події розгортались в районі селища Подивоття.

Як писав “Ми-Україна” раніше, мер Москви Сергій Собянін повідомив, що на російську столицю знову летіли безпілотники. Цього разу, за його словами їх було три, всі нібито знищила ППО. Один із дронів був збитий силами та засобами російського ППО над Калузькою областю, другий – Істринському районі Московщини, а третій – у Тверській області в районі Завидово.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.