Ліквідація Путіна та Пригожина - пріоритет для української розвідки, - Скібіцький

Ліквідація Путіна та Пригожина - пріоритет для української розвідки, - Скібіцький

Ліквідація російського диктатора Володимира Путіна та засновника ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина є пріоритетом для української розвідки. Відповідну заяву зробив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

"Він (Путін, - ред.) координує та вирішує, що відбувається. Зрештою, кожен повинен буде відповісти за свої дії. Начальник генштабу Валерій Герасимов і міністр оборони Сергій Шойгу спланували напад і тепер не можуть повернути назад. Глава Чечні Рамзан Кадиров перші місяці був скрізь, а де він зараз? Він зрозумів, що стратегічно путінський режим вже програв. Але це не кінець списку, є ще Сергій Суровікін і російські командири, які увійшли, думаючи, що будуть брати участь в параді", - заявив Скібіцький.

При цьому він також назвав ворогом і Євгена Пригожина, який є у чорному списку України.

"Ми воюємо, і це наші вороги. Якщо важлива фігура виробляє і фінансує для них зброю, то її усунення врятувало б життя багатьох мирних жителів. Згідно з міжнародними конвенціями, це законна ціль", - наголосив представник української розвідки.

Нагадаємо, раніше представник ГУР МО Андрій Юсов назвав стратегічну мету Володимира Путіна. Це, за його словами, знищення українців як народу, державності та незалежності нашої країни.

Як повідомляли "Ми-Україна", очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що Україна поквитається за все, що зробила росія.

Головне