Космічне агенство NASA запускає безкоштовний стримінговий сервіс

Космічне агенство NASA запускає безкоштовний стримінговий сервіс

Американське космічне агентство NASA анонсувало запуск стримінгової платформи NASA+. Вона розпочне роботу влітку цього року. Про це повідомили у пресрелізі.

NASA+  не матиме реклами та буде відкритий для родинного перегляду. Контент буде включати прямі ефіри та нові шоу і серіали. Платформа буде безкоштовною.

Сервіс зʼявиться на iOS, Android, сайті агентства і телеприставках Roku, Apple TV та Fire TV.

Агентство США розробляє оновлення сайту та мобільного застосунку. Для того щоб обʼєднати інформацію про свої підрозділи, місії та дослідницькі проєкти.

Нагадаємо, національне управління з аеронавтики й дослідження космічного простору (NASA) будує новий апарат, який шукатиме сліди льоду на полюсах Місяця. У майбутньому вони зможуть створити з нього паливо і повітря для астронавтів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, американський бізнесмен Ілон Маск відмовив Збройним силам України у проханні увімкнути Starlink у районі тимчасово окупованого Криму. Starlink часто є єдиним способом отримати доступ до Інтернету в зонах військових дій, віддалених районах і місцях, які постраждали від стихійних лих.

Головне