Кислиця: Представник росії - людина з ампутованою совістю, як і його керівництво

Кислиця: Представник росії - людина з ампутованою совістю, як і його керівництво

Під час засідання Радбезу ООН представник України при ООН охарактеризував російського представника в ООН Василя Небензю як особу "з ампутованою совістю і відрізаною гідністю". Про це ро це він заявив на засіданні Ради Безпеки ООН, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

"Мені немає що сказати російському представникові тут, у цій залі. Як і його московське начальство, він є людиною з ампутованою совістю і відрізаною гідністю", - зазначив він.

Кислиця додав, що завжди ворог розумів лише мову сили у відповідь на свої злочини – усе інше сприймалося лише як слабкість.

Крім того, росіяни знаходяться під дією пропаганди і цілком солідарні зі "злочинним кремлівським режимом" та підтримують повномасштабне вторгнення рф на територію України.

"Вони сповнені ненависті до більшої частини світу. Не лише до України, хай би як ті, хто схильний до політики умиротворення, переконували себе в протилежному", - підсумував постпред.

Нагадаємо, що Україна та ще 30 країн світу ініціювали скликання Ради безпеки ООН через ранкову ракетну та дронову атаку з боку росії у п'ятницю, 29 грудня.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у Києві кількість загиблих унаслідок повітряної атаки російських окупантів зросла до 13 осіб. Тіла чотирьох загиблих дістали з-під завалів.

Головне