Кіностудія DreamWorks анонсувала мультфільм "Шрек 5"

Кіностудія DreamWorks анонсувала мультфільм

Реліз п'ятої частини відомої мультфраншизи "Шрека" відбудеться 1 липня 2026 року, про що представники DreamWorks Animation. Про це повідомили на сторінці студії в X (Twitter).

Головні ролі зіграють Майкл Майерс, Едді Мерфі та Кемерон Діаз. На екрани мультфильм має вийти 1 липня 2026 року.

"Не так вже й далеко... Шрек 5 виходить на екрани 1 липня 2026 року з Майком Майєрсом, Едді Мерфі та Кемерон Діаз", - йдеться у повідомленні студії.

Постановником фільму став Волт Дорн, який доклав руку до сиквела та триквела як один із другорядних сценаристів. Допоміжним режисером виступає Бред Еблесон, який серед іншого зняв "Посіпаки: Грювітацію". Участь Антоніо Бандераса наразі ще не підтверджена.

Інші деталі студія не розголошує.

Нагадаємо, російська армія продовжує терор Херсонської області, цієї доби під обстрілами опинилися 17 населених пунктів, загинула людина. Про це повідомляє очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, озвучені раніше рішення про передачу Україні 10-20 бойових літаків F-16 недостатні для ефективної протидії російській авіації. Навіть якщо нам дадуть пів сотні таких винищувачів, цього все одно буде замало, заявив глава української держави Володимир Зеленський під час спілкування в Президентському фонді та Інституті Рональда Рейгана.

Головне