Кількість жертв внаслідок обстрілу Слов'янська зросла

Кількість жертв внаслідок обстрілу Слов'янська зросла

Кількість загиблих внаслідок обстрілу Слов'янську у Донецькій області збільшилась до п'яти. Раніше було відомо про одного загиблого та шістьох постраждалих внаслідок руйнування багатоповерхівки.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Донецької області Павло Кириленко на своїй сторінці у Facebook. За його словами, станом на 18:00 кількість постраждалих також зросла - тепер їх щонайменше 15 осіб.

"Станом на 18:00 відомо про 5 загиблих і 15 поранених. Є ймовірність, що під завалами перебувають семеро людей, у тому числі одна дитина", - йдеться в повідомленні.

Кириленко розповів, що близько 16 години росіяни завдали ракетного удару по Слов’янську. За попередніми даними, використали ракети С-300. Пошкоджено п'ять багатоповерхівок і п'ять приватних будинків, крамницю, господарський центр, клуб і три автівки.

Пізніше кореспондент "Радіо Свободи" з місця події повідомив, що з-під завалів у Слов’янську дістали живу дитину. Однак вона загинула в кареті швидкої допомоги.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Слов’янську Донецької області 14 квітня потрапили під обстріл цивільні об’єкти. Через це зруйновано декілька поверхів однієї з багатоповерхівок. Одна людина загинула, щонайменше шестеро дістали поранення. Як зазначається, у місті чули серію вибухів. Пізніше місцеві жителі почали публікувати кадри багатоповерхового будинку. Одна із його частин отримала руйнування щонайменше двох поверхів.

Крім того, російські окупаційні війська продовжують обстрілювати Нікопольський район Дніпропетровської області. За останню добу, 13 квітня, вони атакували район тричі, що призвело до значних руйнувань.

Головне