Київстар увімкнув доступ до мобільного інтернету, у тому числі 4G

Київстар увімкнув доступ до мобільного інтернету, у тому числі 4G

Київстар увімкнув доступ до мобільного інтернету, у тому числі 4G. Про це ЕП повідомила речниця компанії Ірина Леліченко.

"Скоро якість зв'язку буде покращуватись. Навіть якщо зараз вона працює зі зменшеною швидкістю. У деяких населених пунктах все ще можуть виникати короткочасні складнощі зі зв'язком. Проте, наші спеціалісти оперативно їх усувають", - повідомила пресслужба компанії.

Наразі активно ведеться робота над запуском SMS та відновленням доступу до "Мій Київстар".

Вона додала, що інформування про 100% працездатність сервісів, компанія буде робити по завершенні всіх стабілізаційних заходів.

"Якщо ваша SIM-картка не реєструється в мережі, треба перезавантажити телефон, або включити і виключити "авіа" режим", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, спеціалісти компанії "Київстар" продовжують роботи з відновлення мережі після масштабної хакерської атаки, що сталася 12 грудня. Нині у низці областей України крім зв'язку абонентам вже доступний і мобільний інтернет. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент "Київстар" Олександр Комаров заявив, що хакерам вдалося зламати захист мобільного оператора "Київстар" через обліковий запис одного зі співробітників компанії.

 

Головне