Киянам повертатимуть кошти за пересадки через закриту "синю" гілку метро

Киянам повертатимуть кошти за пересадки через закриту

Киянам повертатимуть кошти за пересадки через закриту "синю" гілку метро. Про це повідомляє мер Києва Володимир Кличко.

"Київрада ухвалила сьогодні рішення про те, щоб пасажири метро не переплачували за вимушену пересадку на наземний транспорт на станції "Либідська", - казав мер міста.

Під час поїздки потрібно буде провалідувати транспортну карту на кожній пересадці. Але вночі зайві поїздки будуть повертатися на картку.

"Система повернення поїздок запрацює в понеділок. Деталі, як це діятиме, Київ Цифровий опублікує завтра", - додав Кличко.

Нагадаємо, Київська міська прокуратура показала, який нині вигляд мають підтоплені тунелі столичного метрополітену. У відомстві зазначили, що правоохоронці оглянули перегінний тунель між станціями метро "Деміївська" - "Либідська", а експерти зробили заміри тріщин у тунельних спорудах.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у "Київському метрополітені" вранці у середу, 13 грудня, відбуваються обшуки. Окрім того, слідчі дії правоохоронні органи нині проводять також у "Метробуді" та низці підрозділів КМДА. 

Як повідомили у пресслужбі поліції Києва, обшуки здійснюються задля встановлення осіб, з вини яких раніше цього місяця стались втрата герметичності тунелю столичного метро з подальшим його затопленням. 

Головне