"Керівники" ЗАЕС намагються масово піти у "відпустку", аби втекти

Окупаційні керівники Запорізької АЕС хочуть масово піти у "відпустку". Вони бояться контрнаступу Збройних сил України.

Про це повідомила прес-служба "Енергоатома" у Telegram-каналі. Як зазначається, спроби так званого "керівництва" Запорізької атомної електростанції втекти не завершуються успіхом. Справа в тому, що через критичну нестачу персоналу їм не дозволяють йти у "відпустку".

При цьому в Енергоатомі заявили, що головний колаборант станції Юрій Черничук з 1 травня вже виїхав з Енергодару. Він направився до Криму.

"Зрадники підшукують собі шляхи для евакуації, адже розуміють, що ЗСУ вже близько, тому часу на втечу залишилося зовсім небагато. Звідси й гарячка", - пояснили в компанії.

Крім того, колаборанти хочуть знайти собі заміну та намагаються змусити атомників ЗАЕС, щоб вони погодилися виконувати їхні обов'язки.

"Ще раз закликаємо мужніх працівників Запорізької станції і далі не підписувати жодних контрактів з ворогом, щоб не стати прямою допомогою агресора і не руйнувати власне майбутнє", - зазначили в "Енергоатомі.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, гендиректор МАГАТЕ Рафаель Гроссі розповів, що поблизу із Запорізькою атомною електростанцією цього тижня вибухнула одна міна. Гроссі розповів, що експерти Міжнародного агентства з атомної енергії були присутні на ЗАЕС та були змушені сховатися після попередження про ракетний обстріл.

Також у Міжнародному агентстві з атомної енергії (МАГАТЕ) виявили значні пошкодження одного з енергоблоків на Запорізькій АЕС. Сказати, що стало причиною цього, експерти не можуть.

Головне