Юсов: Армія рф зімітувала атаку дронів на ЗАЕС

Юсов: Армія рф зімітувала атаку дронів на ЗАЕС

Російські окупанти зімітувати удар по Запорізькій атомній електростанції за допомогою дронів. Про це в ефірі "Ми-Україна" повідомив представник воєнної розвідки Андрій Юсов.  

За його словами, позиція України лишається незмінною - жодних ударів чи провокацій щодо ядерних об'єктів, а російські загарбники продовжують провокації, щоб звинуватити Україну в обстрілах.

"Є відповідні фото та відео розміщення там військ та важкої техніки, мінування території станції, регулярного запуску з території станції БпЛА, в тому числі ударних і камікадзе, мінометні обстріли та обстріли з РСЗВ. Сьогодні вирішили за допомогою FPV-дронів імітувати обстріл з боку України", - зазначив Юсов.

Доєднуйтесь до збору, на БпЛА "Сич" для підрозділів ГУР МОУ:

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/35fgFkrftr

Номер картки банки:

5375 4112 1361 1622

Нагадаємо, що Головне управління розвідки Міноборони не підтверджує та не спростовує свою причетність до виведення з ладу чергового російського ракетоносія, однак цього разу не Чорноморського флоту рф, а Балтійського. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, удар по заводу з виробництва "шахедів" у Татарстані, який було завдано по підприємству напередодні, призвів до суттєвих руйнувань.

Головне