Якість пального в Україні покращилась, - експерт

Якість пального в Україні покращилась, - експерт

Якість пального в Україні покращилась. Про це повідомив експерт у в ефірі програми "Невідворотне покарання" експерт нафтогазового ринку України Олександр Сіренко на каналі "Ми-Україна". 

Така ситуація склалася через те, що наразі 90% пального надходить по імпорту.

"В Європі немає поняття "бодяга". Там не вживають таких слів, адже там є стандарти пального і ніхто з цим не бавиться, бо дуже дорого коштують ліцензії", - розповів в ефірі програми "Невідворотне покарання" експерт нафтогазового ринку України Олександр Сіренко.

Нагадаємо, Європарламент прийняв резолюцію щодо ефективності санкцій Європейського Союзу проти росії. Він закликав запровадити повну заборону на імпорт російського скрапленого природного газу (СПГ) і скрапленого нафтового газу.

Євродепутати вказують на недостатню жорсткість впливу санкцій на росію після ухвалення 11 пакетів обмежень. У резолюції вимагається посилити та централізувати нагляд за санкціями на рівні ЄС, розробити механізм запобігання обходу санкцій та впровадження моніторингу для обмеження можливостей росії їх ухилення.

Як писали "Ми-Україна", раніше народному депутату Андрію Ніколаєнку, який на смерть збив дівчину на Житомирщині, обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.