Imagine Dragons підписали прапор України, який можна отримати за донат

Imagine Dragons підписали прапор України, який можна отримати за донат

Учасники відомого амеиканського гурту Imagine Dragons підписали прапор України, який можна виграти за донат на відбудову країни. Про це йдеться на сторінці UNITED24 в Instagram.

Відомо, що гурт Imagine Dragons є амбасадором платформи UNITED24.

У травні артисти зняли в Україні кліп на композицію “Crushed”, який розповідає історію 14-річного Сашка з Новогригорівки Миколаївської області. Минулого тижня підліток прибув до Варшави, де під час концерту гурту розгорнув на сцені синьо-жовтий прапор перед тисячами глядачів.

"Учасники Imagine Dragons залишили на ньому свої автографи, а тепер готові розлучитися з ним заради благодійної мети. До 1 вересня 2023 року переказуйте 240 грн або $24 на напрям "Відбудова України" та отримуйте шанс виграти прапор", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що кількість донатів від однієї людини необмежена. Всі кошти перерахують на відбудову України.

Нагадаємо, що група Imagine Dragons випустила кліп на композицію “Crushed”, у яку увійшли кадри, зняті під час російського вторгнення на територію України. 

Як писали “Ми-Україна” раніше, кліп Imagine Dragons “Crushed”, який гурт зняв у Миколаївській області, номінували на MTV Video Music Awards.

Головне