Генштаб ЗСУ виступив із заявою на тлі падіння Іл-76 у росії

Генштаб ЗСУ виступив із заявою на тлі падіння Іл-76 у росії

ЗСУ будуть і надалі вживати заходів зі знищення засобів доставки, контролю за повітряним простором для знищення терористичної загрози, в тому числі на Бєлгородсько-Харківському напрямку. Про це повідомили у Генштабі.

Як заявили у Генштабі, лише за останній тиждень противником нанесено 19 ракетних ударів по Харківщині. Було застосовано 26 ЗКР С-300, 3 БР "Іскандер-М", внаслідок чого загинуло 16 осіб, у тому числі одна дитина.

"Задля зменшення саме ракетної загрози, Збройні Сили України не тільки контролюють повітряний простір, а й детально відстежують точки запусків ракет та логістику їх постачання, особливо, з застосуванням засобів військово-транспортної авіації" , – йдеться у заяві.

Щоб зменшити ракетну загрозу, Збройні сили України також відстежують точки запусків ракет та логістику їхнього постачання.

Нагадаємо, у Офісі президента України прокоментували падіння літака Іл-76 у Бєлгородській області рф. Як зазначив радник голови ОПУ Михайло Подоляк, для уточнення усіх даних щодо цього інциденту потрібен певний час.

"Потрібен час, щоб уточнити всі дані", - заявив радник керівника ОП.

Як писали "Ми-Україна" раніше, що у середу вранці, 24 січня, у Бєлгородській області рф впав російський військовий літак Іл-76. Інцидент стався в Корочанському районі Бєлгородщини. На місці працюють слідча група і співробітники МНС. 

Головне