Гуменюк: Росіяни приміряються у морі і шукають безперешкодні шляхи для своїх ракет

Гуменюк: Росіяни приміряються у морі і шукають безперешкодні шляхи для своїх ракет

Російські окупанти намагаються знайти в морі нові, безперешкодні шляхи для своїх ракет. Про це заявила начальниця Об’єднаного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

"Вони постійно маневрують, розсереджуються, дуже часто занурюються в пункти базування, вишукують для себе позиції і пускові рубежі в Азовському морі як запасний варіант", - зазначила Гуменюк.

Також вона додала, що окупанти намагаються тримати українців у нервовому напруженні, виводячи свої ракетоносії в море.

"Останнім часом виводячи ракетоносії на чергування ворог, як правило, намагається просто тримати нервове напруження загалом, використовуючи їх досить стримано. Наприклад крайня атака була при наявності в морі трьох ракетоносіїв, споряджених 24 "Калібрами". Використали тільки два. Це може говорити про те, що вони приміряються, вишукуючи безперешкодні шляхи для своїх ракет і маневри для того, щоб не бути ураженими самим. Водночас підтримуючи загальне напруження всього населення України", - пояснила Гуменюк.

Як повідомляли "Ми-Україна", росіяни відчувають, що Кримський міст у небезпеці і з ним щось має статися, заявила Наталія Гуменюк.

Головне