Генштаб озвучив втрати рф: що втратив ворог 30 липня

Генштаб озвучив втрати рф: що втратив ворог 30 липня

Українська авіація протягом 30 липня завдала сім ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки ворога. Про це повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ.

Крім того, українські бійці знищили чотири розвідувальних БПЛА оперативно-тактичного рівня.

"Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби вразили зенітно-ракетний комплекс противника, вісім артилерійських засобів на вогневих позиціях, дві станції радіоелектронної боротьби, а також два райони зосередження особового складу окупантів", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, російські загарбники завдали чотири ракетних і 34 авіаційних удари. Також здійснили 37 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ і населених пунктах України.

"Ймовірність завдання ракетних і авіаційних ударів по всій території України залишається високою", - зазначили в Генштабі.

Зазначається, що втрати російської федерації на ранок 30 липня орієнтовно склали 245 тисяч 700 чоловік особового складу. За день українські бійці знищили ще 480 росіян.

Нагадаємо, що українські захисники відбили ворожі атаки на Бахмутському,  Куп’янському, Лиманському, Авдіївському, Мар’їнському, Шахтарському напрямках.

Як повідомляли “Ми-Україна”, у тимчасово окупованій Новій Каховці в Херсонській області росіяни виганяють людей з будинків, аби облаштувати там свої бази.

Головне