Дрони Magura V5 завдали ЧФ рф шалених збитків: у ГУР назвали суму

Дрони Magura V5 завдали ЧФ рф шалених збитків: у ГУР назвали суму

За допомогою морських дронів Magura V5 Головне управління розвідки Міноборони України здійснило успішну атаку на ворожі кораблі у Чорному морі. Сума збитків для рф сягає суми у 500 мільйонів доларів.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки МО Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Він заявив, що ворожий Чорноморський флот зазнав значних втрат, оцінених приблизно у 500 млн дол.

Юсов висловив вдячність виробникам дронів за створення унікального засобу атаки, а також відзначив майстерність та професіоналізм операторів і фахівців, зокрема, спецпідрозділу ГУР МО, Group 13. Він підкреслив, що поєднання цих факторів призвело до значних результатів у боротьбі з ворожим флотом.

За словами Юсова, дрони Magura, якими керують українські оператори, виявилися надзвичайно ефективними у знищенні російського Чорноморського флоту. 

"Уже станом на зараз на понад 500 мільйонів доларів США Чорноморський флот агресора зазнав збитків внаслідок ефективних дій спецпризначенців ГУР з використанням дронів Magura", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, за підсумками бойової доби 9 травня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще майже 1000 солдатів. Таким чином від початку повномасштабної агресії росії ворог втратив більш як 479,7 тис. військовослужбовців.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російський удар по Харкову 8 травня, внаслідок якого серйозних поранень зазнали троє дітей, був здійснений поки що невстановленим типом озброєння.

Головне