Дмитро Кулеба попередив про важку осінь на дипломатичному фронті

Дмитро Кулеба попередив про важку осінь на дипломатичному фронті

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба переконаний, що осінній сезон буде важким для України на дипломатичному фронті. Голова МЗС вважає, що восени Україну почнуть сильніше схиляти до переговорів з росією.

"Буде дуже важкий політичний сезон, всіх попереджаю. Ми все одно обов’язково переможемо на всіх фронтах, але буде важка осінь", - заявив Кулеба у прямому ефірі в Instagram.

Також він додав, що восени буде багато важких міжнародних самітів, на яких Україні потрібна "кількісна і якісна присутність всього світу, а не лише наших традиційних друзів з Європи та Північної Америки".

Крім того голова українського МЗС наголосив, що наразі Україна зосереджена на просуванні "формули миру" та організації Глобального саміту миру, залучення бізнесів у відновлення України та зерновому коридорі.

"Друге - різні голоси, які починають лунати в різних країнах світу. Що проблеми, треба переговори... Це не від урядовців лунає, але ці голоси стають гучнішими, і нам треба зробити все, аби ці голоси згасали", - зазначив міністр.

Як повідомляли '"Ми-Україна", міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав надати Україні ракети великої дальності Taurus та ATACMS

Головне