Дізнався зі ЗМІ: Наєв прокоментував своє звільнення з посади командувача Об'єднаних сил ЗСУ

Дізнався зі ЗМІ: Наєв прокоментував своє звільнення з посади командувача Об'єднаних сил ЗСУ

Сергій Наєв, якого президент Володимир Зеленський звільнив з посади командувача Об'єднаних сил ЗСУ, дізнався про це зі ЗМІ. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Із засобів масової інформації дізнався про своє звільнення з посади командувача Об'єднаних сил Збройних Сил України, яку обіймав з 2020 року.

Це були складні часи. Один з найважчих періодів історії України. І разом з вами ми з гідністю пройшли цей шлях. Україна зберегла свою Свободу та державність. В цьому є заслуга кожного з нас. Але роботу не закінчено, війна триває! Ворог має бути знищений, наші землі деокуповані, а зло покаране!" - зазначив Наєв.

Водночас він висловив подяку усім генералам, офіцерам, сержантам та солдатам за самовіддану службу, злагоджену роботу та спільні зусилля, а також за довіру та підтримку.

"Схиляю голову перед мужністю й відвагою наших захисників та захисниць, які зі зброєю в руках щоденно захищають нашу країну від підступного агресора.

Низько вклоняюся перед загиблими Героями, які поклали своє життя за незалежність та свободу України. Вічна їм шана і пам’ять", - зазначив вже колишній командувач Об'єднаних сил ЗСУ.

Як повідомляли "Ми-Україна", вранці 11 лютого Офіс президента оприлюднив укази Володимира Зеленського про звільнення низки військовокомандувачів. Зокрема було звільнено з посад командувача Об'єднаних сила Сергія Наєва, голову Десантно-штурмових військ Максима Миргородського та інших.

Головне