Депутату, який підірвав гранати в сільраді на Закарпатті, повідомили про підозру у скоєнні теракту

Депутату, який підірвав гранати в сільраді на Закарпатті, повідомили про підозру у скоєнні теракту

Депутату, який підірвав гранати в сільраді на Закарпатті, повідомили про підозру у скоєнні теракту. Про це йдеться в повідомленні Служби безпеки України.

Справою займаються слідчі СБУ. Депутата затримали. Він опритомнів і наразі перебуває у лікарні під наглядом медиків і правоохоронців. Згодом йому оберуть запобіжний захід, зазначили в спецслужбі.

"Слідчі СБУ кваліфікують підрив трьох бойових гранат під час засідання Керецьківської сільської ради на Закарпатті як терористичний акт, який призвів до тяжких наслідків. Підривнику, який є місцевим депутатом, повідомили про підозру за ч. 2 ст. 258 ККУ (терористичний акт)", - додали в СБУ.

Правоохоронці провели обшуки за місцем проживання фігуранта, де серед іншого виявили "передсмертну записку", зміст якої наразі вивчається. Досудове розслідування триває, з’ясовуються всі обставини злочину, а також мотиви підривника.

Нагадаємо, Орбан не вплине на євроінтеграцію України, але створить інформаційні приводи. Про це у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомив радник керівника ОП Михайло Подоляк.

Таким чином радник керівника ОП Михайло Подоляк прокоментував слова угорського премʼєра про "75 можливостей заблокувати вступ України до ЄС".

Як писали "Ми-Україна", в Офісі президента дорікнули "професійним євроінтеграторам", які не вірили у початок переговорів про вступ України до Європейського Союзу. Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна" розповів заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква.

 

 

Головне