Було важко і точно не буде соромно: Ігнат про свою відставку з позиції речника ПС

Було важко і точно не буде соромно: Ігнат про свою відставку з позиції речника ПС

Колишній речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат висловився про своє звільнення, подякувавши за підтримку командувачу Повітряних сил та медіа, з якими він працював. Про це Ігнат повідомив у Facebook.

"Ноутбук, світло і камера – це основні інструменти, які постійно носиш з собою, буквально спиш із ними. За два роки війни майже стерлись літери на клавіатурі, слабо тримає батарея, але написане, змонтоване і опубліковане з цього ноута назавжди увійшло в світову історію, яку сьогодні власною кров’ю пишуть українці. Залишатимусь на зв’язку!", - написав він у Facebook.

Також він побажав успіху своєму наступнику. 

Він повідомив, що "було важко і точно не буде соромно", перефразувавши слова колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Нагадаємо, у Кишиневі чоловік у неділю кинув 2 ємності з запалювальною сумішшю у двір посольства рф, де розташована виборча дільниця. Про це повідомляє NewsMaker.

Чоловіка вже затримала поліція та встановила особу. На допиті він аргументував свій вчинок тим, що незадоволений діями російської влади.

Як писали "Ми-Україна" раніше, троє людей загинули та ще 14 постраждали внаслідок аварії за участі маршрутки, яка сталася на трасі Дніпро-Павлоград. Про це пише видання "Перший Міський. Кривий Ріг".

Попередньо відомо, що водій маршрутки перевищив швидкісний режим, не впорався з керуванням та вилетів з дороги. Внаслідок цього транспортний засіб перекинувся. 

Головне